Welkom bij Hoekstra Makelaardij & Taxaties

Fijn om kennis met je te maken! Ik ben Michel Hoekstra en sinds 2005 werkzaam en actief in de huizenmarkt in Twente. Jarenlang werkte ik met veel plezier in loondienst. Tot ik in 2021 voor mezelf begon.

Het allerbeste voor de opdrachtgever

Voor mijzelf beginnen had een goede reden! De makelaardij is namelijk een prachtig beroep in een diverse werkomgeving. Je moet als makelaar en taxateur van vele markten thuis zijn. Denk bijvoorbeeld aan ervaring hebben in- en kennis hebben van verkoop, aankoop, waardebepalingen, taxaties, verhuur en beheer. En het is belangrijk dat je juridisch onderlegd bent en bouwtechnische kennis en marktkennis hebt.

 

Daarnaast moet je natuurlijk ook sociaal zijn, over empathisch vermogen beschikken, vriendelijk en betrouwbaar zijn. En last but not least: niet te duur zijn, een groot netwerk hebben en vooral…het allerbeste doen voor de opdrachtgever!

Mijn werkgebied

Het werkgebied van mijn bedrijf Hoekstra Makelaardij & Taxaties beslaat de volgende Twentse gemeenten: Hengelo, Borne, Enschede, Losser, Haaksbergen, Delden, Almelo, Wierden, Oldenzaal en veel tussenliggende plaatsen.

 

 

Branche-organisatie en registers:

✓ Ik ben NVM-makelaar. NVM staat voor ‘De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende zaken’. Dit is de grootste branche-organisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. 

✓ Hoekstra Makelaardij & Taxaties is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Het NWWI valideert, keurt, rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs.

✓ Hoekstra Makelaardij & Taxaties staat in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs: het NRVT. In het NRVT staan alle Register-Taxateurs die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en staan onder doorlopend toezicht. Dat houdt in dat men toeziet op de naleving van de geldende gedrags- en beroepsbegeleidende en reglementen van NRVT.

✓ Hoekstra Makelaardij & Taxaties staat in het register van de Stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister van makelaars. Zij dragen zorg voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

 

We werken onder andere samen met

Bel me voor een vrijblijvende afspraak
074 - 205 13 11

Ik kijk uit naar je telefoontje. Met een hart voor de huizenmarkt, mijn liefde voor gebouwen en geïnteresseerd in jouw woonwensen, ga ik graag met jou in gesprek. Ben ik niet bereikbaar, stuur me dan een bericht. Je ontvangt doorgaans binnen één werkdag een reactie van mij.

Maak woonwensen werkelijkheid