Vastgoedbeheer

Wil je zorgeloos vastgoed verhuren? Ik fungeer namens jou als contactpersoon richting huurders en andere relevante partijen. Onderhoud, het vinden van huurders, geschillen en andere situaties die kunnen ontstaan vergen veel werk. Dat neem ik je graag uit handen. Is er bijvoorbeeld een lekkage, dan kunnen huurders mij bellen. Dankzij slimme digitale systemen en mijn uitgebreide netwerk in de vastgoedwereld verzorg ik probleemloos jouw financieel-, technisch- en/of commercieel beheer.

Financieel beheer

Het financiële beheer: ook wel administratief beheer, bestaat uit alle financiële handelingen die aan de orde zijn bij het beheren van vastgoed. Voorbeelden zijn het innen van huren, indexeren van huren, verrekenen van servicekosten, financiële jaaroverzichten en het versturen van aanmaningen. Als eigenaar heb je liever niet te maken met dit soort taken, helemaal niet als je meerdere eenheden bezit. Dit is over het algemeen niet de corebusiness van een vastgoedeigenaar en vandaar dat het vaak aan mij wordt uitbesteed.

Technisch beheer

Het technisch beheer is de term die gebruikt wordt voor alle onderhoudsaspecten van het vastgoed en het hierbij fungeren als het aanspreekpunt voor huurders. Is er bijvoorbeeld een lekkage, dan is het voor de huurder belangrijk dat hij hier iemand over kan bellen voor overleg van eventuele vervolgstappen. De vastgoedbeheerder kan er dan bijvoorbeeld voor zorgen dat er een loodgieter wordt gestuurd. Ook hier geldt over het algemeen dat de eigenaar hier niet mee bezig wil zijn en dat ik word ingeschakeld om deze zaken te regelen en deze zorgen weg te nemen.

Commercieel beheer

Het commercieel beheer bevat de taken die vallen onder het verhuren van het vastgoed. Je kunt hierbij denken aan het bepalen van de juiste huurprijs, het plaatsen van advertenties, screenen van huurders en toezicht houden op het naleven van de huurovereenkomst. Opnieuw is hier sprake van een onderdeel in het vastgoedbeheer dat veel tijd en energie kost als de eigenaar dit zelf zou doen. Ik beschik over een goed netwerk om snel huurders te vinden.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak
074 - 205 13 11

Ik kijk uit naar je telefoontje. Met een hart voor de huizenmarkt, mijn liefde voor gebouwen en geïnteresseerd in jouw woonwensen, ga ik graag met jou in gesprek. Ben ik niet bereikbaar, stuur me dan een bericht. Je ontvangt doorgaans binnen één werkdag een reactie van mij.

Maak woonwensen werkelijkheid